Schmitz Cargobull heeft zijn trailer met elektrische as goedgekeurd

Schmitz Cargobull heeft goedkeuring gekregen van de Duitse Federale Autotransport Autoriteit (Kraftfahrtbundesamt) voor haar S.KOe Cool koeloplegger, die gebruik maakt van een elektrische as. Dit is een primeur in Europa.

De pre-goedkeuringstesten werden uitgevoerd door TÜV Rheinland en toonden aan dat de S.KOe Cool voldoet aan alle wettelijke eisen van de Europese Unie op het gebied van veiligheid, milieu en productie. “We zijn verheugd dat we de eerste fabrikant zijn die deze goedkeuring heeft ontvangen”, zegt Boris Billich, Sales Director bij Schmitz Cargobull. “Dit bevestigt onze klanten dat ze een uitgebreid systeem hebben dat getest is en voldoet aan alle huidige Europese regelgeving. Zij hoeven dus geen extra administratieve inspanning te leveren om onze S.KOe Cool te gebruiken.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo