Guinness Wereldrecord voor een IVECO eDaily

Er is een Guinness World Record goedgekeurd voor een IVECO eDaily. Zijn prestaties? Het trekken van het “zwaarste gewicht ooit getrokken door een elektrische bestelwagen”.

De eDaily 3,5 ton High Power standaard trok een lading van 153,58 ton over een afstand van iets meer dan 30 meter. De getrokken lading bestond uit een Iveco X-Way 8×4 gekoppeld aan een oplegger met een bouwmachine, een Iveco bouwwagen gevuld met stenen en een brandweerwagen van een vliegveld. Het optreden vond plaats in Camberley (VK) en de Iveco eDaily werd bestuurd door de sterkste man van Groot-Brittannië (Adam Bishop). Met deze prestatie wilde Iveco laten zien dat de IVECO eDaily het “vermogen heeft om prestaties tot het absolute uiterste te drijven, zijn kracht en robuustheid te demonstreren en tegelijkertijd de consument een concurrerende en duurzame oplossing te bieden.”

Lees alles over

video

Iveco X-Way en wereldrecordhouder eDaily illustreren het zware bouwgamma van Iveco

Iveco presenteerden tijdens Matexpo twee voertuigen: de X-Way en de nieuwe eDaily. De X-Way heeft als onroad-truck met offroad-capaciteiten de flexibiliteit om het voertuig af te stemmen op de specifieke vereisten van de klant. Met zijn Hi-Traction – de hydrostatische voorwielaandrijving die tijdelijk voor extra tractie zorgt – kan hij ook de laatste kilometer op […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo