Iveco op Matexpo: onroad-truck met offroad-capaciteiten

Iveco focust op Matexpo op twee voertuigen: de X-Way en de nieuwe eDaily.

De X-Way heeft als onroad-truck met offroad-capaciteiten de flexibiliteit om het voertuig af te stemmen op de specifieke vereisten van de klant. Met zijn Hi-Traction – de hydrostatische voorwielaandrijving die tijdelijk voor extra tractie zorgt – kan hij ook de laatste kilometer op een onverharde ondergrond op de werf afleggen.

De Iveco X-WAY verhoogt de inzet bij lichte offroad-opdrachten met het hoge laadvermogen van de Super Loader mixer-versie. De X-Way heeft de kenmerken van het Way-gamma voor het langeafstandstransport op de weg met een comfortabele cabine. De connectiviteit introduceert een hele reeks diensten die het leven van de chauffeur vergemakkelijken en de inzetbaarheid van het voertuig maximaliseren.

Lees alles over

video

Iveco X-Way en wereldrecordhouder eDaily illustreren het zware bouwgamma van Iveco

Iveco presenteerden tijdens Matexpo twee voertuigen: de X-Way en de nieuwe eDaily. De X-Way heeft als onroad-truck met offroad-capaciteiten de flexibiliteit om het voertuig af te stemmen op de specifieke vereisten van de klant. Met zijn Hi-Traction – de hydrostatische voorwielaandrijving die tijdelijk voor extra tractie zorgt – kan hij ook de laatste kilometer op […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo