IVECO eDaily: maak elke transportmissie duurzamer [Advertorial]

IVECO kan iedere Daily ook 100% elektrisch leveren. De eDaily biedt dezelfde prestaties en functies als uw vertrouwde Daily. En met diverse batterijpakketten en ombouwmogelijkheden stemt u hem af op uw business. Tijdens de eDaily Dealer Days geniet u van supervoordelige promoties en aantrekkelijke rentetarieven.

Volledig elektrisch gamma

Elektrisch rijden is de toekomst. En die toekomst levert de eDaily in alle carrosserieën: van bestelwagen en chassis-cabine tot versies voor personenvervoer, met enkele wielen tot 4,25 ton en dubbele wielen tot 7,2 ton GVW. Ook is het mogelijk om ePTO’s tot 15 kW te installeren voor het aandrijven van bv. koelunits, kranen en hoogwerkers.

Emissievrij en stil door de stad

De eDaily is even robuust, krachtig en veelzijdig als uw vertrouwde Daily. Bovendien is hij emissie- en geluidsvrij, conform strenge toegangsregels in veel grootsteden. Uniek: het is de enige elektrische bestelwagen tot 4,6 ton laadvermogen en tot 20,3 m3 laadvolume. De enige elektrische lichte bedrijfswagen met hetzelfde trekvermogen als een diesel. Alle technologie en functies van de ‘gewone’ Daily zijn beschikbaar op de elektrische versie, zoals de AIR-PRO-vering voor minder trillingen.

Kracht voor elke werkdag

De e-motor levert gelijkwaardige prestaties als de dieselversie en haalt tot 120 km/u. Het elektrische koppel zorgt voor responsief rijplezier. Voor extra vermogen activeert u de Hi-Power-functie. Met modulaire batterijpakketten optimaliseert u de actieradius. De eDaily levert de beste verhouding tussen geïnstalleerde en bruikbare energie in zijn klasse (95%). Zijn autonomie tot 400 km in de stad is de hoogste op de markt voor een licht bedrijfsvoertuig met rijbewijs B. Snelladen levert 100 km bereik op in 30 minuten.

Productiviteit en gebruiksgemak

Met een volledig ecosysteem van diensten ondersteunt IVECO uw e-mobiliteit. Zoals de eDaily Routing-app die actieradius, vereiste batterijladingen tot de bestemming en aankomsttijd voorspelt. De IVECO ON Easy Daily-app, geïntegreerd met de IVECO DRIVER PAL, biedt specifieke info zoals gezondheidscheck van het voertuig, navigatie naar oplaadstations en meer. IVECO geeft ook advies over de beste oplossing voor uw behoeften en werkt samen met energiebedrijven om uw gebruikskosten te minimaliseren.


Supervoordelige promoties op het volledige IVECO Daily gamma.

IVECO CAPITAL biedt u scherpe rentetarieven en de unieke mogelijkheid om de rente van uw leasecontract vast te zetten voor 2023. Ontdek de nieuwe eDaily bij uw dealer tijdens de eDaily Dealer Days. Geniet van aantrekkelijke promoties en rentetarieven vanaf 0,99%. Ontdek meer.


Lees alles over Iveco Belgium

Iveco Belgium

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo