Amazon lanceert ‘Supply Chain by Amazon’

Supply Chain by Amazon is de naam van een nieuw logistiek aanbod gelanceerd door de e-commerce gigant. De belofte is niet meer en niet minder dan het beheren, voor de verkopers aanwezig op Amazon, van alle operaties tot aan de eindconsument over de hele wereld.

Het zal geen verrassing zijn om te horen dat deze end-to-end diensten volledig geautomatiseerd zijn. Het is in feite een koepel die diensten samenbrengt die al worden aangeboden aan verkopers zoals Amazon Global Logistics, Partnered Carrier Program, Amazon Warehousing and Distribution, Fulfillment by Amazon, Multi-Channel Fulfillment en Buy with Prime. Het dienstenportfolio omvat grensoverschrijdend transportbeheer (lucht, zee en weg), het gebruik van Amazon magazijnen en een volledige traceerbaarheidsservice.

“U zult profiteren van geoptimaliseerde voorraadplaatsing, geautomatiseerde aanvulling van uw verkoopkanalen en lagere verzend- en opslagkosten”, belooft de Amerikaanse gigant. Maar de belofte lijkt verder te gaan dan transacties op de sites van Amazon, want het bedrijf stelt voor om herbevoorrading te organiseren op andere verkoopkanalen dan Amazon.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo