Ford brengt eerste plug-in hybride Ranger uit in 2025

Ford heeft aangekondigd dat er begin 2025 een Ranger Plug-in Hybrid op de markt komt. Dit is een belangrijke stap voor Ford, dat een complete reeks aandrijflijnen wil aanbieden aan klanten in het segment van middelgrote pick-ups.

De Ranger Plug-In Hybrid levert meer koppel dan elke andere Ranger door een 2,3-liter Ford EcoBoost-benzinemotor te combineren met een elektromotor en een oplaadbaar accusysteem, waardoor hij een puur elektrische actieradius van meer dan 45 kilometer heeft. De maximale geremde trekkracht van de Ranger Plug-In Hybrid is 3.500 kg, net als die van de rest van het Ranger-assortiment.

De Ranger Plug-in Hybrid biedt ook Pro Power Onboard, waarmee klanten op afgelegen werkterreinen of campings gereedschap en elektrische apparaten met een hoog verbruik van stroom kunnen voorzien door ze aan te sluiten op stopcontacten in de laadruimte en in de cabine.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo