Frank Schnelle wordt de volgende directeur van ECG

De Europese federatie voor automobiellogistiek ECG heeft een opvolger gevonden voor zijn huidige directeur Mike Sturgeon, die enkele jaren geleden zijn voornemen aankondigde om op 64-jarige leeftijd met pensioen te gaan. Frank Schnelle, momenteel Directeur Logistiek Afgewerkte Voertuigen bij Glovis, zal in april 2024 bij ECG in dienst treden voor een overgangsperiode.

Frank Schnelle is 50 jaar en heeft 25 jaar ervaring in de automobiellogistiek. “Sinds zijn oprichting heeft de ECG laten zien dat het niet alleen van enorm belang is voor zijn leden, maar ook voor de gehele logistieke sector van afgewerkte voertuigen, met name in de afgelopen jaren. Het is zowel een eer als een verplichting om het leiderschap van deze vereniging op me te nemen. Ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken om de ECG voortdurend vooruit te helpen in het belang van onze leden,” zei hij.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo