Nieuwe Linde trucks krachtiger, stabieler en veiliger

Liefhebbers van Linde magazijntrucks kunnen nu 10 vernieuwde transpalletten, stapelaars en double stackers inzetten om hun laad- en losprocessen efficiënter te laten verlopen. Deze SP- en AP-uitvoeringen zijn allen met een vast of opklapbaar platform uitgerust, en bieden verschillende voordelen op vlak van ergonomie, stabiliteit en productiviteit.

Zowel de SP- als de AP-versies hebben meerdere aanpassingen ondergaan. Deze zorgen ervoor dat de trucks niet enkel ergonomisch, maar ook veilig en productief zijn. Om schokken en trillingen tegen te gaan, zijn de zwenkwielen met schokdempers uitgerust.

Hun driefasige motor staat een topsnelheid van 14 km/u toe, en voor de meest uitdagende omstandigheden is er ook een High Performance uitvoering met hogere liftsnelheden, een centraal aandrijfwiel en mechanisch geveerde of hydraulische zwenkwielen beschikbaar.

De AP-uitvoeringen beschikken over een opklapbaar platform dat kan worden neergelaten voor meer comfort, of omhoog kan worden geplaatst in ruimtes waarin compactheid een grotere rol speelt.

De SP-uitvoeringen zijn tot slot voorzien van het Linde Feet Detection assistentiesysteem, wat ervoor zorgt dat de trucks automatisch afremmen wanneer de bestuurder het platform verlaat.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo