Innovaties op het gebied van “Uitrusting” bij Transport & Logistics 2023

Brother

Dit is het de eerste keer dat Brother deelneemt aan de T&L-beurs. De printerspecialist kwam naar Antwerpen met een groot aantal nieuwe producten.

Brother TD-labelprinters: deze professionele desktop labelprinters bestaan zowel in DT (direct thermisch) als TT-versie (thermo transfert). Brother heeft 2” en 4” modellen, met ethernet, wifi, bluetooth en/of RFID-modules.

Brother TJ-labelprinters: een uitgebreid assortiment industriële labelprinters die speciaal ontworpen zijn om in robuuste omstandigheden een hoog volume (+10.000 labels/dag) aan (tailor-made) etiketten te verwerken.

Brother PJ en RJ ultra mobiele printers: van 2” tot full A4 in de meest mobiele vorm. Deze printers vinden hun weg in elke vracht- of bestelwagen. Of worden gewoon aan de riem gedragen. Ideaal om picking documenten, facturen, bestelbonnen,… mee af te drukken…

Brother MPS: naast labels en tickets printen, worden nog een grote hoeveelheid A4 uitgeprint. Het spreekt voor zich dat Brother een groot assortiment high performance multi-functionals kan aanbieden.

 

QleanAir

QleanAir biedt luchtzuiveringsoplossingen. Op de stand van het bedrijf worden de FS30 en FS35 oplossingen uitgelicht. De FS30 is verkrijgbaar in een standaard versie voor meerdere toepassingen, een kleine en stille HEPA versie en een compacte Carbon versie voor gassen en geuren. Er zijn ook drie versies beschikbaar voor de FS35: standaard, high flow Hepa en high protection Hepa tegen virussen en bacteriën.

 

Topcats

De unieke dienst gepresenteerd door TopCats tijdens Transport & Logistics is de reiniging van DAF Euro 6 systemen. Een dienst die het bedrijf als enige in Europa aanbiedt.

De DAF Euro 6 systemen kampen met DOC (Diesel Oxidation Catalyst) en regeneratie problemen waarbij de gewenste temperaturen niet worden behaald. Voor systemen die vanaf 2017 ontwikkeld zijn is in samenwerking met een Amerikaanse partij een reinigingstechniek ontwikkeld om dit probleem effectief en duurzaam te verhelpen. Het grote voordeel hiervan is dat er geen nieuwe EAS-unit (Emission Aftertreatment System) gekocht hoeft te worden en dat bespaart een hoop geld en is tevens erg duurzaam.

 

Ram Mounts

Specialist in montage systemen, Ram Mounts presenteert het GDS-platform. Dit platform biedt bescherming, oplaad- en gegevenssynchronisatiemogelijkheden voor een breed scala aan telefoons en tablets, waardoor het een oplossing is voor zakelijke toepassingen in de transport en logistiek sector. De GDS® Compatible™ IntelliSkin® beschermende hoezen, GDS® Docks, en GDS® Ecosystem™ accessoires, vereenvoudigen het proces het gebruik en het upgrading van apparaten terwijl gebruik wordt gemaakt van de standaard oplaad mogelijkheid.

IntelliSkin® is een beschermende hoes met militaire valbescherming. De IntelliSkin®-hoes heeft een geïntegreerde GDS®-connector die rechtstreeks in de hoes is gegoten, waardoor schade aan de oplaadpoort van uw apparaat door herhaaldelijk docken wordt voorkomen.

Ook aan de buitenkant van de hoes zijn gegoten robuuste contacten ontworpen voor herhaaldelijk docken in veldtoepassingen. IntelliSkin® is compatibel met een verscheidenheid aan mUSB GDS®-docks waarmee u kunt opladen en gegevens kunt synchroniseren, waaronder de Vehicle Dock met GDS® en de Locking Vehicle Dock met GDS®.

 

Uretek

Op de stand van Uretek kunt u het Uretek-proces ontdekken, toegepast om holtes te vullen en de structurele continuïteit hiervan te herstellen. Het is een oplossing met een lange levensduur. Het heeft onmiddellijk effect, wat het proces bijzonder interessant maakt voor spoedwerkzaamheden. Het proces kan in korte tijd worden toegepast, onmiddellijke uitharding en droging van de materialen, de controletests kunnen zonder wachttijd worden uitgevoerd. En zonder wijziging van de hydrologische omstandigheden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo