Iveco dealer Van Nevel overgenomen door Maenhout

De groep Maenhout verstevigt zijn positie als Iveco-dealer in Oost- en West-Vlaanderen met een vijfde vestiging : de overname van de activiteiten van Truckcenter Van Nevel in Aalter werd zopas afgerond.

Het verhaal van Iveco-Maenhout is er een van externe groei: in 2012 werd van Eagle Truck Center in Moorslede door de familie Maenhout overgenomen, wat de aanleiding was tot een nieuwe vestiging in Deinze. In 2015 werd het netwerk uitgebreid met de opening van een nieuwe garage en hoofdkantoor in Brugge, gevolgd door de vervanging van hun vestiging in Moorslede door een moderne locatie langs de E403 in Ardooie in 2018. De meest recente toevoeging was in 2021, met de overname van Autobedrijf Vandewiele in Bavikhove.

“De beslissing van Jan Van Nevel kwam er wegens een gebrek aan familiale opvolging en zijn visie om Truckcenter Van Nevel voor te bereiden op de vele uitdagingen die onze sector de komende jaren te wachten staan. De aansluiting bij Iveco-Maenhout biedt het team van Truckcenter Van Nevel een toekomstperspectief en garandeert de continuïteit van het bedrijf voor de klanten. Jan zal aanblijven als de leidinggevende van de dagelijkse activiteiten, en het volledige team blijft beschikbaar om de vertrouwde, uitstekende service te blijven bieden”; aldus CEO Peter Maenhout.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo