Solutrans: Schmitz Cargobull lanceert nieuwe kastoplegger

Schmitz Cargobull onthult op Solutrans haar nieuwe S.BO PACE kastoplegger voor droge stoffen. De oplegger is gecertificeerd volgens DIN EN 12642 Code XL en heeft een laadbak gemaakt van Stroktoplast panelen met een honingraatstructuur die het tarragewicht vermindert: de fabrikant heeft een besparing van het laadvermogen van ongeveer 700 kg aangekondigd. Tot de opties behoren sjorrails, een doorschijnend dak, een laadkleplift en twee deurvarianten, met een rolluik of traditionele aluminium deuren. Het laadvermogen op de vloer is 5,4 ton, dat optioneel kan worden verhoogd tot 7,1 ton of 8,0 ton.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo