TPG wil Intervest overnemen

Intervest kondigt een voorwaardelijk vrijwillig openbaar overnamebod aan op al haar uitstaande aandelen door de alternatieve vermogensbeheerder TPG. De Raad van Toezicht en de Directieraad van Intervest steunen en bevelen het bod unaniem aan, evenals twee bestaande aandeelhouders.

Intervest kampte met drie problemen die haar waardering op de aandelenmarkt onder druk had gezet: de relatief kleinere logistieke portefeuille in vergelijking met haar sectorgenoten, haar niet-strategische kantoren en haar huidige schuldgraad.  “Met de steun van TPG zal Intervest weerbaarder zijn en genieten van een ondersteunende aandeelhouder die toegang geeft tot extra middelen om haar strategische plan uit te voeren en duurzame groei op de lange termijn te bereiken. Het management verwelkomt de steun van TPG bij het opbouwen van een robuuste projectpijplijn en nastreven van kwalitatief hoogwaardige overnamemogelijkheden”, aldus CEO Joël Gorsele.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo