Stephex bestelt 90 Scania-chassis

Stephex, een Belgische fabrikant van paardenvoertuigen en luxe campers, heeft maar liefst 72 Scania-chassis besteld voor 2023. En heeft een nieuwe bestelling geplaatst voor 90 eenheden, te leveren tot eind 2024.

De Scania-chassis die in 2023 zijn geleverd en die gepland staan voor 2024 zijn P420’s, 500S’en en 590S’en, allemaal in 6×2-configuratie. Stephex zal 10 voertuigen per maand ombouwen tot paardentransportvoertuigen. Tom Kerkhofs, Sales Director Horsetrucks bij Stephex: “Scania is een bijzonder trouwe leverancier voor Stephex. Het biedt uitstekende voertuigen met een stabiel, robuust chassis, wat geen overbodige luxe is gezien de hoogwaardige producten waar onze klanten naar op zoek zijn. Bovendien geniet het merk een zeker prestige in de wereld van de vrachtwagens, wat perfect past bij de uitstraling van deze sport (…) Het servicenetwerk van het merk is ook uitgebreid en efficiënt in heel Europa. Klanten (…) kunnen rekenen op snelle en professionele hulp, waar ze zich ook bevinden.” Scania-chassis worden rechtstreeks geleverd aan de Stephex-fabriek in Hongarije.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo