Thermo King biedt een connectiviteitsoplossing voor opleggers

Thermo King, een fabrikant van temperatuurgeregelde transportoplossingen, kondigt aan dat het een langdurige leveringsovereenkomst heeft gesloten met ZF Commercial Vehicle Solutions, een systeemleverancier voor de wegtransportindustrie.

De overeenkomst stelt Thermo King in staat om een complete trailer connectiviteitsoplossing te leveren die koelunit- en trailergegevens combineert binnen een telematicaplatform. De oplossing is gebaseerd op ZF’s geavanceerde Scalar fleet orchestration technologie. Het nieuwe aanbod stelt klanten in staat om vloten van droge en gekoelde goederenvoertuigen met Thermo King koelunits op afstand te monitoren en toegang te krijgen tot geïntegreerde gegevens van de trailers via het TracKing-platform van Thermo King. Deze digitale oplossing helpt ook om wagenparken te laten voldoen aan VN-ECE-reglement 141, dat vereist dat alle nieuw geregistreerde opleggers vanaf juli 2024 uitgerust worden met TPMS (Tyre Pressure Monitoring System).

Op de foto (van l. naar r.): Martijn Maters, Global Alliances and Strategic Initiatives Leader, ZF’s Commercial Vehicle Solutions division, Hjalmar Van Raemdonck, Head of Digital Systems Solutions, ZF’s Commercial Vehicle Solutions division; Isil Dedeoglu, Vice President Services and Aftermarket van Thermo King; Wouter Roels, Business Development Leader van Thermo King.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo