Featured Video Play Icon

Grote Belgische transporteurs lovend over Skout: “Allesomvattende module” [Advertorial]

Als transportbedrijf ben je vaak op zoek naar een opleiding en verlies je kostbare tijd in het zoeken naar een geschikte vorming. Op www.skout.be vind je snel een opleiding in je buurt op een moment dat past.

Skout Opleidingen leidt je naar transport en logistiek gerelateerde opleidingen, Skout HR Driven doet je opleidingsadministratie. “De HR-module is zo gemaakt dat het alles omvat“, zegt Gino Withofs, voorzitter Scholing vzw en zaakvoerder van Withofs Bulk Logistics. “Er zitten notificaties in en automatische mailflows om de chauffeurs uit te nodigen voor een opleiding.”

Als opleidingspartner kan je eenvoudig opleidingen opladen. Als vervoerder kan je snel een opleiding boeken. Snel Logistics Solutions is een van de transportbedrijven die Skout gebruikt. “De eerste feedback die ik krijg van onze HR-afdeling is zeer positief”, zegt Gert Snel. “Ze vinden het makkelijk en gebruiksvriendelijk.”

Voor transporteur Peter Van Delm is de opleidingsadministratie met Skout HR-driven een sterke troef. “Het grootste voordeel is dat we het risico verkleinen dat de vervaldatum van rijbewijzen, medische keuringen of de Code 95 overschreden is.”

Gert Snel (Snel Logistics Solutions): “Brede waaier aan (nieuwe) opleidingen”

“Binnen onze HR-afdeling organiseren we alle opleidingen voor de chauffeurs binnen ons bedrijf. Dankzij Skout vinden we alle beschikbare opleidingen terug in één plaats oogopslag.”

 

Peter Van Delm (Transport Van Delm): “Skout Platform breidt nationaal uit”

“Door deze handige HR-tool zal dit het werk van onze twee HR-medewerkers verlichten. We zijn in totaal met 90 chauffeurs en houden momenteel alle opleidingen bij via Excel. Dat is niet zo handig.”

Gino Withofs (Voorzitter Skout / Zaakvoerder Withofs Transport): “Boekingen nodig om het platform te doen slagen”

“We hebben momenteel al een vijftiental opleidingsverstrekkers bereid gevonden om te participeren. Dus er is al een groot aanbod aan opleidingen beschikbaar.”

Levi Zeelmaekers (Projectleider Skout): “Er is veel aanbod, maar nergens is het gecentraliseerd op één platform. Daarom ontwikkelden we Skout”

“Je kan dankzij filters gemakkelijk de locatie of thema wijzigen, waardoor je meteen een overzicht krijgt van de beschikbare opleidingen in de buurt.”

Bel (0476-55 29 50) of mail (info@skout.be) voor een korte online-demo of voor een demo in het bedrijf.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo