Renault onthult nieuwe Master op Solutrans

Renault onthult een nieuwe versie van zijn grote bestelwagen Master op de Solutrans beurs. Deze vierde generatie krijgt een nieuwe voorkant en een gloednieuw dashboard.

Terwijl we wachten op meer technische informatie, heeft Renault een teaserafbeelding vrijgegeven van een zijaanzicht van de bestelwagen, die zich nog steeds onderscheidt door zijn verticale achterlichten, maar die een innovatieve voorkant zal krijgen. De LED-koplampen zullen de typische C-vormige signatuur van het merk blijven dragen, maar de koplampunits zullen hoger lijken dan op het huidige gamma. Het nieuwe Renault-logo met de dubbele ruitvorm, dat tot nu toe nog niet te zien was op het LCV-gamma, zal er ook op te zien zijn.

We hoeven echter geen complete technische revolutie te verwachten, want de Franse fabrikant werkt (onder andere in samenwerking met de Volvo Group) aan een volledig nieuw platform dat in 2026 moet worden gelanceerd. We kunnen echter wel verdere vooruitgang verwachten op het gebied van connectiviteit en dus een opnieuw ontworpen dashboard in de richting van meer digitalisering. De Master 2024 zal ook worden uitgerust met de nieuwe verplichte veiligheidssystemen, zoals het lane-keeping systeem en een nieuw noodremsysteem.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo