Featured Video Play Icon

[VIDEO] Vince Vloeberghs bereidt zich al voor op de elektrificatie van de Vintra-vloot

Vince Vloeberghs was te gast tijdens een van de Live Studio’s die Transportmedia organiseerde op de beurs Transport & Logistics in Antwerpen. Het thema van de dag was de elektrificatie van transport. Zijn transportbedrijf is actief in transport op middellange en lange afstand en Vince Vloeberghs vindt dat het nog te vroeg is om over te schakelen op elektrische aandrijving (hij schat dat hij in alle omstandigheden 500 kilometer actieradius nodig heeft), maar dat weerhoudt hem er niet van om het terrein voor te bereiden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo