Wijlhuizen neemt Remco over

De Nederlandse groep Wijlhuizen, een groothandel in reserveonderdelen voor trucks en getrokken voertuigen, heeft de overname van Remco Belgium aangekondigd. De overname gaat in op 1 januari 2024.

De Belgische groothandel Remco, onderdeel van de Swiss Automotive Group, is gevestigd in Drongen en heeft vestigingen in Eupen, Lummen en Herstal. Met deze transactie voegt Remco zich bij de Nederlandse groothandels Wijlhuizen in Nederland en Beneparts in België. Jim Bronkhorst, CEO van de Wijlhuizen Groep, licht toe: ” Met Beneparts hebben we de laatste jaren een flinke groei gemaakt op de Belgische markt. We streven echter naar marktleiderschap en binnen die strategie past de overname van Remco perfect.” Remco heeft ongeveer 50 mensen in dienst en realiseert een omzet van €20 miljoen. Remco en Beneparts hebben samen zes vestigingen en bestrijken heel België.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo