Corneel Geerts neemt Fransen J. Transport over

De firma Fransen J. Transport draagt haar activiteiten over aan Corneel Geerts Transportgroup per 1 januari 2024. Dit versterkt de capaciteit van Corneel Geerts tussen België en Zwitserland aanzienlijk.

Als typisch familiebedrijf heeft Fransen J. Transport zich gespecialiseerd in transporten naar Zwitserland, inclusief douanediensten. De firma uit Putte is ook actief in de distributie op nationaal niveau en heeft 4000 m2 magazijnen. “Met deze overname willen zowel de overlater als overnemer continuïteit bieden voor de klanten en werknemers die binnen deze ondernemingen actief zijn. De hoofdprioriteit is dat de activiteit, het servicelevel als ook de neutraliteit gegarandeerd blijft. De naam Fransen zal behouden blijven en het voltallige personeel wordt overgenomen. Voor ons betekent dit dat we ook douane gerelateerde activiteiten ‘in house’ kunnen aanbieden”, luidt het bij Corneel Geerts Transportgroup. 

Volgens Sven, Kevin en Kenneth Geerts zal winst gevonden worden in schaalvergroting en besparingen op managementniveau. Echter zal de huidige locatie van Fransen J. in Putte behouden blijven en zal de transportactiviteit parallel lopen met de huidige activiteiten van Corneel Geerts tussen Benelux en Zwitserland.

Fransen J. heeft ongeveer veertig mensen in dienst, waarmee het totale personeelsbestand van Corneel Geerts in België uitkomt op ongeveer 130.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo