Van Moer Logistics neemt intrek in nieuw hoofdkantoor

Van Moer Logistics verhuist naar zijn nieuw hoofdkantoor in het voormalige ‘Baloise’ gebouw op het West Port Business Center in Zwijndrecht. Dat gebouw is eigendom van vastgoedspecialist Van Wellen Group.

“Toen Van Moer Logistics in 2008 zijn terrein langs de E34 in Zwijndrecht in gebruik nam, had ik nooit durven dromen dat het kantoor ooit te klein zou worden. De aanhoudende groei van het bedrijf heeft er 15 jaar later toe geleid dat Van Moer Logistics op zoek moest naar een nieuw hoofdkantoor”, zegt eigenaar Jo Van Moer.

Naast het oude hoofdkantoor van Van Moer Logistics heeft Van Wellen Group de voormalige site van verzekeringsmaatschappij Baloise (4,5 hectare, met 10.000 m2 aan kantoorruimte) herontwikkeld tot het West Port Business Center. De kantoorruimte derde verdieping van de zuid- en middenvleugel werd al begin november door Van Moer Logistics in gebruik genomen voor de directie, de commerciële dienst en de QESSH-afdeling. In het voorjaar van 2024 verhuist ook de financiële en HR-afdelingen naar West Port Business Center.

“We willen dat iedere ‘Van Moeriaan’ zich hier thuis voelt”, gaat Jo Van Moer verder. “Daarom is het interieur huiselijk en warm ingericht met meubilair van onze klant Juntoo, zodat we onze medewerkers, klanten en partners in een gemoedelijke sfeer kunnen ontvangen.”

De ruimte die vrijkomt op het oude hoofdkantoor wordt volledig ingevuld door de transportafdelingen én het opleidingscentrum ‘Van Moer Academy’.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo