Sam Cole nieuwe sales manager Benelux bij Group-GTS

Sam Cole is de nieuwe sales manager Benelux bij de Europese Mainland Partner Group-GTS. Cole was in de afgelopen jaren vooral actief bij rederij ECU, maar maakt nu de overstap naar transport en logistiek. Zijn twintig jaar maritieme ervaring en internationale netwerk komen evenwel ook in zijn nieuwe job van pas. 

“Mijn tweede thuis, ECU, verlaten was niet evident,” geeft Cole toe. “Maar toen Group-GTS me contacteerde, was ik zeker geïnteresseerd. Enerzijds heb je de vibe van een echt familiebedrijf, anderzijds is er de zeer ambitieuze groei, die in de afgelopen jaren telkens rond de 25 procent uitkwam.”

In zijn functie als sales manager is Cole vooral actief als verbindende figuur tussen het bedrijf, de klanten en dienstverleners als rederijen verderop in de logistieke keten. Zijn 22 jaar ervaring in de sector en brede internationale netwerk in de ‘Blue Banana’ die de grote Europese havengebieden verbindt, komen daarbij zeker van pas. De kans dat u Sam Cole dus nog tegenkomt op de Antwerpse kaaien blijft groot. “Ik kan ervaring voorleggen bij rederijen en expediteurs, nu werp ik me ook op trucking en warehousing”, zegt Cole. “Deze overstap komt er op een goed momentg in mijn carrière. Ik ben klaar om er met goesting in te vliegen en nog veel bij te leren.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo