Featured Video Play Icon

[TEASER] Hoe komt Jo Van Moer tot rust in een sector die nooit stilstaat?

Transportmedia lanceert met de podcast ‘Truckstop’ een nieuwe reeks op Spotify waar Belgische transport- en logistieke ondernemers stilstaan bij hun parcours als bedrijfsleider. In de nieuwste aflevering is het aan Jo Van Moer, oprichter en CEO van Van Moer Logistics.

“Ik vond het wel een speciaal interview”, vertelt Jo Van Moer kort na de opnames. “Het ging niet meteen over onze business of het bedrijf, maar eerder mijn dagelijkse leven. Het is uiteraard niet de eerste keer dat ik een interview geef. Maar ik heb nog nooit meegewerkt aan een podcast.”

Truckstop is een initiatief van Transportmedia, dat nu ook actief gaat inzetten op podcasts. “In deze podcast leggen we transport- en logistieke ondernemers letterlijk tien minuten rusttijd op. We staan stil over hoe ze in het leven staan. Waar gaan ze op vakantie? Welke sporten beoefenen ze? En hoe komen ze tot rust in een wereld die constant vooruitgaat”, besluit Leon Goyvaerts, journalist en host van de podcast Truckstop.

Naast de podcast met Jo Van Moer verschenen ook Gert Snel, Pieter Denys en Stephan Roosens al voor de microfoon. De reeks is te beluisteren via het kanaal Truckstop by Transportmedia op Spotify.

Beluister de aflevering met Jo Van Moer op het Spotify-kanaal Truckstop by Transportmedia.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo