Vader en zoon rijden voortaan met identieke Renault-trucks bij EMT

Bij het Tongerse transportbedrijf EMT gaan Sergé Buntinx en vader Etienne voortaan de baan op in hetzelfde type Renault T High 520. Het familiebedrijf, gespecialiseerd in het transport van fruit en groenten, werkt daarvoor samen met concessiehouder Bielen. 

De vloot van EMT (opgericht door Etienne Buntinx en zijn echtgenote Manuella Orye) telt in totaal achttien trucks. Voor het zware werk rekent het bedrijf op de trekkers van Renault Trucks. Nadat vader Etienne zijn exemplaar van de T High 520 eerder in ontvangst mocht nemen, is het nu de beurt aan Sergé. Vader en zoon rijden dus met hetzelfde model. Sergé opteert voor een zo compleet mogelijke uitrusting. “Ik breng er veel tijd in door, dus comfort en uitstraling zijn geen overbodige luxe,” laat hij optekenen.

EMT werkt samen met concessiehouder Bielen uit SInt-Truiden. “De service die we daar krijgen is één van de doorslaggevende factoren om voor Renault Trucks te kiezen. Vicky Princen begeleidt ons optimaal bij de samenstelling van onze vrachtwagens en ook voor de service worden we altijd snel en professioneel geholpen. En die flexibiliteit is belangrijk in onze sector,” besluit Sergé Bielen.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo