Panattoni treedt toe tot Belgische markt

Logistiek vastgoedontwikkelaar Panattoni breidt haar activiteiten in Europa verder uit en wordt in België actief. Jeroen Gerritsen is aangesteld als algemeen directeur Panattoni België.

Voor vele zal de naam niet onbekend zijn. Zeven keer op rij is de firma al uitgeroepen tot Europa’s grootste projectontwikkelaar in de rangschikking van PropertyEU. De start in België is voor Panattoni “een logische strategische stap”.

Jeroen Gerritsen, algemeen directeur België: “We zijn optimistisch over de mogelijkheden die de Belgische markt ons biedt en kijken ernaar uit om lokaal samen te werken, relaties op te bouwen en te groeien binnen deze dynamische logistieke omgeving. Achter de schermen zijn wij al volop aan de slag en ons eerste project in Wallonië gaat naar verwachting nog dit najaar van start. We kijken er dan ook enorm naar uit om binnenkort ons nieuwe Belgisch aanbod van toekomstbestendige multifunctionele bedrijfsruimten te kunnen presenteren.”

Om de expansie verder te bevorderen, heeft Panattoni Joren van Hout aangetrokken als Technical Development Director voor België en wordt het Belgische team op korte termijn verder uitgebreid.

De komende editie van LOGISTICS Management bevat een uitgebreider gesprek met Jeroen Gerritsen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo