[POLL] Moet transportbevoegdheid opnieuw federaal?

Voor de volgende, volledig vernieuwde, editie van ons tijdschrift Truck & Business legt Transportmedia zijn oor te luisteren bij u. We lanceren op LinkedIn een opiniepeiling, gericht op beslissingsnemers uit de transportsector. De resultaten van deze poll worden voorgelegd aan enkele politieke beleidsmakers bij de presentatie van de nieuwe Truck & Business eind maart. 

Truck & Business zit vanaf dit voorjaar in een nieuw kleedje. Uw vertrouwde tijdschrift plooit zich in drie om u nog beter te dienen: een magabook op papier, een e-magazine en een platform voor netwerking. Zo evolueert Truck & Business naar een compleet merk, met onuitgegeven digitale inhoud en video. De online bevraging past in deze nieuwe, interactieve visie op uw vertrouwde nieuwsmerk.

Voor de eerste editie van deze poll, die vanaf nu een vaste rubriek zal vormen in Truck & Business, buigen we ons over de verdeling van de bevoegdheden voor transport over de verschillende beleidsniveaus in België. Het is bij uitstek een materie waar u als transporteur bijna dagelijks mee geconfronteerd wordt. De vraag waarmee wij aan de slag willen, en die de politieke beslissingsmakers voorgeschoteld krijgen, is dan ook: moeten die bevoegdheden anders verdeeld worden, of is het prima zoals het nu is?

Om deze kwestie zo genuanceerd mogelijk te beantwoorden, is het uiteraard van belang dat de sector massaal van zich laat horen! Deelnemen aan de peiling kan eenvoudig via onze LinkedIn-pagina. Daarbij nodigen wij u ook uit om uw commentaar of nadere toelichting bij uw antwoord te delen. Des te genuanceerder en onderbouwder kunnen we deze materie aankaarten bij onze bewindvoerders. De resultaten van de bevraging worden ook verder toegelicht in het magazine Truck & Business.

Transportmedia plant in de toekomst nog andere opiniepeilingen bij vertegenwoordigers van de transportsector. Wij hopen dan ook op uw veeltallige respons!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo