Antwerps logistieke dienstverlener Aprojects opent 17e vestiging in Turkije

Vanuit het hoofdkantoor in de Indiëstraat in Antwerpen zet Aprojects haar groeispurt verder met de opening van een nieuwe vestiging in Istanbul.

Aprojects, die eerder dit jaar een nieuw magazijn van 20.000 m2 bouwde in de haven van Antwerpen, versterkt haar internationale aanwezigheid. “De opening van ons nieuw kantoor is opnieuw een mijlpaal voor ons bedrijf en tegelijkertijd een weloverwogen keuze in onze groeistrategie,” aldus Yoeri Torfs, CEO van Aprojects. “De geografische positie van Istanbul maakt het voor ons een ideaal centraal knooppunt om onze klanten uit Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika nog beter te kunnen ondersteunen.”

Om de nieuwe vestiging vlot uit de startblokken te laten schieten, kiest Aprojects voor een lokaal ervaren team om ter plaatse alles aan te sturen. Umut Yüksel, die zijn sporen reeds verdiende bij DB Schenker en DSV, zal als Managing Director van Aprojects Turkije de touwtjes in handen nemen. “Onze stad beschikt over een uitgebreid netwerk van transportinfrastructuur. Naast onze zeehaven is zowel de luchthaven als ons wegen- en spoornetwerk ideaal om de klanten van Aprojects nog beter te kunnen ondersteunen,” laat Umut Yüksel weten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo