Tweede DC van Vanden Borre komt op zone De Hulst in Willebroek

Fnac Vanden Borre gaat zijn nieuw distributiecentrum in Willebroek bouwen op de logistieke zone De Hulst. Dat moet in een recordtempo gebeuren. Het logistiek vastgoedbedrijf MG Real Estate zal het gebouw in amper vijf maanden optrekken. Medio januari raakte bekend dat FNAC/Vanden Borre in Willebroek een tweede distributiecentrum gaat openen, omdat het huidige magazijn in Sint-Pieters-Leeuw te klein is geworden? Dat komt omdat FNAC een aantal logistieke activiteiten vanuit Noord-Frankrijk naar België overbrengt en de e-commerce wordt geïntensifieerd. Vastgoedmakelaar JLL heeft nu bijkomende details vrijgegeven over het project. MG Real Estate en Vanden Borre hebben een huurovereenkomst gesloten voor een sleutel-op-de-deurgebouw met 14.000 m² aan logistieke oppervlakte en 600 m² aan bureauruimte in Willebroek. De site bevindt zich naast de logistieke gebouwen van Decathlon, Metro, Dachser en NedCargo, die eveneens door MG Real Estate werden ontwikkeld. Het zal zich ook bevinden naast het gebouw van Toyota Material Handling, die momenteel opgetrokken wordt De multimodale logistieke zone De Hulst in Willebroek kent een groot succes sinds haar ontstaan in 2013, onder andere dankzij de uitstekende ligging van het bedrijvenpark.  Dat biedt vandaag nog ruimte voor zo’n 78.000 m² aan gebouwen, meldt JLL tot slot.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo