IFOY-Awards uitgereikt op vakbeurs CEMAT

Jungheinrich, Still, Wegard en Witron zijn de winnaars van de IFOY-Awards. Deze prijzen worden toegekend aan specialisten in goederenbehandeling. De ceremonie vond plaats ter gelegenheid van de vakbeurs CEMAT in Hannover.  

  • In de categorie ‘geïntegreerde magazijnoplossingen’ ging de overwinning naar Witron. De jury was onder de indruk van een project dat gerealiseerd werd in opdracht van Migros, het detailhandelconcern in Zwitserland. Dit project is een huwelijk van de traditionele omnichannel-logistiek rond e-commerce, het beheer van de traditionele volumes voor grootwarenhuizen en het beheer van kleine volumes voor Migrolino, het netwerk van tankstations.
  • De Still RX 20 werd uitgeroepen tot Heftruck van het Jaar. De jury werd onder meer overtuigd door het feit dat deze heftruck zowel op loodbatterijen als op lithium-ion batterijen kan functioneren.
  • In de categorie ‘Magazijntrucks’ werden twee laureaten bekroond: de ECE 225-orderpicker van Jungheinrich (met het controlesysteem easyPILOT Follow, die de operator volgt) en de Wegard Trail (een autonoom modulair voertuig).
  • Jungheinrich viel nog eens in de prijzen, met name in de categorie ‘Special of the Year’. Deze award heeft het te danken aan de batterijlader SLH300 plug and play, die geschikt is voor verschillende types van batterijen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo