Logistics Day: nieuw evenement voor de logistiek in Wallonië

Op 19 en 20 juni organiseert PACO in La Louvière een nieuwe vakbeurs voor de logistieke sector. Tijdens de Logistics Days 2018 zullen twee thema’s centraal worden geplaatst: multimodaliteit en human ressources. De Logistics Days zijn een initiatief van de Autonome Haven van het Centrum en het Westen. Op dinsdag 19 juni, van 14.00 u. tot 18.00 u., en woensdag 20 juni, van 10.00 u. tot 18.00 u., wordt Louvexpo (La Louvière) het toneel van deze vakbeurs. Dit nieuw evenement wordt gekoppeld aan de Dag van de Binnenvaart en Multimodaliteit van de DPVNI (beheerder van de Waalse waterwegen). Logistics in Wallonia zal er tevens zijn algemene vergadering houden. Op 20 juni vindt er ook een Job Day plaats.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo