iOnLogistics, innovatieve en hoogwaardige oplossingen

Logistiek management iOnLogistics levert innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor magazijn en logistiek management. Haar missie is kosten van het exploiteren van een bedrijf optimaliseren en de dagelijkse operationele efficiëntie maximaliseren. Een perfect voorbeeld hiervan is te vinden bij het bedrijf ‘Frans Hendrickx en Zonen’. Voor hen realiseerde iOnLogistics de Order2Cash tool, een specifieke oplossing van de software iTOS, die er wordt gebruikt van order intake tot en met facturatie. Transport en verwarmde magazijnen ‘Hendrickx en Zonen’ beschikt onder meer over een vloot voor grootvolumetransporten en voor transport onder geleide temperatuur. Hun verwarmde magazijnen beslaan een totale oppervlakte van 140 000 m². Zij bieden de klanten een wijde keuze aan logistieke support in het opslaan, behandelen en distribueren van goederen. Hierbij hoort eveneens het labelen, sorteren, verpakken en palletiseren. Zij verzorgen de afhandeling van douaneformaliteiten voor goederen die de EU via hun depot binnenkomen of verlaten. ‘Magazijnen Hendrickx en Zonen’ beschikt sinds kort over een uitgebreide milieuvergunning. Bijgevolg kunnen zij gevarengoed opslaan in een volledig aangepast magazijn met een totaal volume van 5000 ton. Dit met hogedrempelinrichting als Seveso-status. Magazijnen op iTOS De software iTOS werd geïmplementeerd bij ‘Hendrickx en Zonen’ omdat zij behoefte hadden aan een pakket voor het beheer van deze gevaarlijke goederen (Seveso, Vlarem…). Dit gebeurde als SaaS model zodat er geen IT-kosten zijn voor server of Windows softwarelicenties. De implementatie verliep probleemloos door de doorgedreven projectmanagement aanpak van iOnLogistics. ‘Hendrickx en Zonen’ wist exact wat ze wilden bereiken en dit zorgde voor een vlotte samenwerking. Momenteel loopt de verdere uitrol van iTOS naar de andere magazijnen.

Lees alles over iOnLogistics

video

Logistics.TV 24: iOn Logistics (Transport & Logistics Antwerpen 2019)

Een online serviceplatform voor de logistieke sector dat u overal kan gebruiken en perfect communiceert met andere systemen. Dat is nog steeds het succesrecept van iOnLogistics uit Sint-Niklaas. De order2cash-tool “iTOS” en de planningstool “Treesixty” bieden een logistiek platform voor zowel het plannen, rapporteren als het facturen van transporten. Net zoals de informatie betreffende alle […]

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo