Featured Video Play Icon

[ADVERTORIAL] Samen met Hendrickx op de juiste weg

Frans Hendrickx en Zonen biedt logistieke activiteiten die voldoen aan alle eisen van de klanten. De voortdurende investering in modern transportmateriaal staat hen toe de hoogst mogelijke kwaliteit en waar voor hun geld te bieden.

Samen met de innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor magazijn en logistiek management van iOnLogistics kan Hendrickx de kosten van het exploiteren optimaliseren en de dagelijkse operationele efficiëntie maximaliseren. iOnLogistics realiseerde er onder meer de Order2Cash tool iTOS die er wordt gebruikt van order intake tot en met facturatie.

Bedrijfsactiviteiten

Frans Hendrickx en Zonen vervoert voornamelijk volle ladingen (350 transporten/dag) naar bestemmingen in de BeNeLux, Duitsland en Frankrijk. Het bedrijf beschikt over een vloot voor transport onder geleide temperatuur, is gespecialiseerd in groot-volumetransporten en een groot aantal voertuigen is uitgerust voor het vervoer van ADR-colli.

De magazijnen verzorgen de op- en overslag van goederen. Eveneens behandelen zij de douane- en accijnzen formaliteiten. Qua magazijnen beschikken ze over een oppervlakte van ruim 140 000 m² geïsoleerde en verwarmde opslagplaatsen. Een deel van deze oppervlakte bestaat uit temperatuurgecontroleerde magazijnen die hoofdzakelijk gebruikt worden voor voeding.

Hendrickx bezit alvast voldoende licenties: douane-entrepot type C en D, AEO certificaat F, accijnzen entrepot, ISO 9001:2015, Biogarantie certificaat (Integra), hogedrempelinrichting gevarengoederen (Seveso), Vlarem, voldoet aan HACCP normen en is door de Vlaamse Overheid geregistreerd als erkend vervoerder van afvalstoffen.

Ontwikkeling van logistieke prestaties

De software iTOS werd geïmplementeerd bij Hendrickx omdat er behoefte was aan een pakket voor het beheer van hun logistieke activiteiten, waaronder het beheer van gevaarlijke goederen of gekoelde magazijnen. Dit gebeurt als SaaS model zodat er geen kosten zijn voor IT-infrastructuur.

Rocco Cannizzaro, algemeen directeur bij Hendrickx, vertelt: “iTOS vult onze wensen en eisen perfect aan. De techniek wordt constant ondersteund en up-to-date gehouden. We ontvangen de laatste nieuwigheden en het facturatiesysteem is volledig geautomatiseerd. De klanten zijn tevreden en steeds klaar voor een audit. Dat geeft ons vertrouwen.”

Lees alles over

video

Logistics.TV 24: iOn Logistics (Transport & Logistics Antwerpen 2019)

Een online serviceplatform voor de logistieke sector dat u overal kan gebruiken en perfect communiceert met andere systemen. Dat is nog steeds het succesrecept van iOnLogistics uit Sint-Niklaas. De order2cash-tool “iTOS” en de planningstool “Treesixty” bieden een logistiek platform voor zowel het plannen, rapporteren als het facturen van transporten. Net zoals de informatie betreffende alle […]

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo