Sortimo opent een vierde Belgische vestiging

Om de groei van zijn activiteiten te kunnen bijhouden, heeft Sortimo Belux zopas een nieuwe locatie in Kontich geopend. Het is de vierde in België.

Tot voor kort werden de klanten uit de regio Antwerpen vanuit de vestiging in Vilvoorde beleverd, die in 2013 trouwens nog werd uitgebreid. De nieuwe ‘Sortimo Noord’-locatie in Kontich omvat uiteraard kantoren en een werkplaats, maar er is ook een outletafdeling waar klanten aan een prijsje materiaal kunnen kopen dat bijvoorbeeld al tijdens een vakbeurs is gebruikt.

Bij Sortimo Belux zijn vandaag zo’n 45 medewerkers (waarvan 23 technici) aan de slag en dit dus op vier locaties: Vilvoorde, Waregem, Tessenderlo en Kontich. Het bedrijf telt ook vier mobiele teams die onafgebroken op de baan zijn.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo