De Axxès-bakjes in pilootfase op het Duitse wegennet

De Axxès-bakjes (Viaxxès Sat en BMoov) maken momenteel deel uit van een pilootfase op het Duitse LKW Maut-netwerk. Die bakjes kunnen op dit ogenblik op het Franse, Oostenrijkse, Spaanse en Portugese Viapass-netwerk en ook in de Liefkenshoek- en Herrentunnel worden gebruikt. En nu worden ze dus ook, in een pilootfase, op het Duitse net van de LMW Maut ingezet. We merken op dat de Axxès-badges binnenkort ook in Italië worden aanvaard. Frédéric Lepeintre, president en CEO van Axxès: “Voor Axxès is het een belangrijke gebeurtenis dat onze tolbadges ook in Duitsland worden aanvaard. We hebben erg veel in dit project geïnvesteerd omdat onze klanten er echt op zaten te wachten. Na de laatste fase zal de nieuwe dienst voor al onze klanten toegankelijk zijn zodat ze heel Europa kunnen doorkruisen met één enkel instrument aan boord. Dat is dan verbonden met digitale optimalisatiediensten die het dagelijkse beheer van de operaties vereenvoudigt”.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo