Bleckmann hevelt fulfilment voor Poolse 4Kraft over naar Rieme (Gent)

4Kraft, de eigenaar van het merk Kinderkraft, verlengt zijn contract met Bleckmann met vijf jaar. De logistieke dienstverlener zal de omnichannel warehousing- en distributiediensten verzorgen vanuit twee distributiecentra, met name in België en het VK. In ons land worden de activiteiten verplaatst naar het gloednieuwe magazijn in Rieme (haven van Gent).

4Kraft, opgericht in Polen in 2011 , is een internationaal merk voor kinderproducten zoals autozetels, bedden, fietsen en kinderwagens. De samenwerking met Bleckmann en 4Kraft is in 2015 begonnen. Het Belgisch-Nederlands bedrijf is nu gekozen als belangrijkste 3PL-partner.

In Rieme opende Bleckmann eind vorig jaar een distributiecentrum van 30.000 m² om de groei op te vangen van Gymshark, een Brits merk van hippe fitnesskledij. Tot dan werd het fulfilment in Grobbendonk gedaan.

Ook 4Kraft groeit snel in Europa, onder meer in de e-commerce. “Om die mogelijk te maken, zal Bleckmann de logistieke activiteiten in België eveneens naar het DC distributiecentrum in Rieme verplaatsen”, zegt Cynthia Machielse, Key Account Manager bij Bleckmann. Vandaag worden daar 8.000 m² opslagfaciliteiten volledig benut voor Kinderkraft-producten.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo