Ford herstart ook de productie

Goed nieuws volgt op goed nieuws op het gebied van de auto-industrie, ook al zal de productie laag blijven: dit keer is het Ford die aankondigt dat het zijn industriële apparaat in Europa opnieuw opstart.

Vanaf 4 mei zal Ford de activiteiten op zijn belangrijkste fabrieken hervatten. Dit betreft met name de fabriek die de Transit Connect in Valencia (Spanje) produceert, maar Ford heeft nog geen mededeling gedaan over het opnieuw opstarten van de Turkse fabrieken waar de Transit wordt geproduceerd, noch over de motorenfabrieken in het Verenigd Koninkrijk (Dagenham en Bridgend). Elke heropening van een fabriek gaat natuurlijk gepaard met strenge hygiënemaatregelen, met als bijzonderheid dat Ford zijn eigen beschermingsmaskers voor het personeel vervaardigt.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo