Featured Video Play Icon

[ADVERTORIAL] Touring kan nu elektrische auto’s snel mobiel opladen

Touring pechbijstand is al jaar en dag een vertrouwd gezicht op onze Belgische en Europese wegen. Maar ook zij moeten steeds rekening houden met de veranderende verkeerssituaties en de overvolle wegen. Of met de nieuwe mobiliteit, zoals elektrisch rijden… 

Touring werkt op verschillende niveaus rond elektromobiliteit. “Voor de bijstand van elektrische voertuigen hebben we een exclusiviteit in België met onze twee uitgeruste voertuigen om elektrische auto’s onderweg op te laden. Als je in panne valt door een tekort aan elektriciteit kunnen wij u langs de straat helpen”, zegt David Favest, Director B2B bij Touring.

Sinds kort doet Touring ook EV-charger hulp, net zoals de bijstand van elektrische fietsen. “Dat is een eerste stap. We gaan zeker in de toekomst evolueren, want de elektromobiliteit wordt een van de belangrijkste stukken van onze toekomst. We denken na om eventueel zelf een EV-charger te gaan installeren. We zijn hier dus zeker actief mee bezig”, besluit Favest.

Lees alles over Touring Club

Touring Club

video

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo