Aertssen neemt 4 Scania XT’s in gebruik

Aertssen Groep heeft zojuist vier nieuwe Scania XT’s in gebruik genomen: twee G500 8×4’s uitgerust met een Effer-kraan, een P320-kraanwagen en nog een P320 als servicevoertuig. 

De twee G500 XT’s zijn uitgerust met een Effer 315-4S kraan van Luyckx en een WAF containersysteem. Ze zullen worden gebruikt om ballast, schotten en hijsmaterieel op bouwplaatsen te leveren. Wat de twee P320’s betreft, is de eerste ook uitgerust met een kraan en dient als logistieke ondersteuning op verschillende petrochemische sites in de haven van Antwerpen, en de tweede is uitgerust met een gesloten carrosserie van Baetens en dient als mobiele werkplaats. “Scania was de enige die een volledige reeks veiligheidsuitrustingen aanbood op de 8×4’s: ze zijn uitgerust met Advanced Emergency Braking, Lane Departure Warning, Driver Attention Assist, Adaptive Cruise Control, Driver Performance Analysis, Electronic Stability Program, airbags en underrun protection”, zegt Mario Maes, Procurement & Technical Manager van de Aertssen Group.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo