Een mooie samenwerking tussen Fraikin, Gradius en MAN

Leasingmaatschappij Fraikin heeft als eerste bedrijf in de Belux in een elektrische MAN e-TGE mét koelunit geïnvesteerd. Dit project kwam tot stand in samenwerking met ThermoKing Gradius en MAN.

“Fraikin wil als leasingmaatschappij een steentje bijdragen aan het klimaat en gelooft dat het elektrisch rijden ongetwijfeld aan belang zal winnen in de nabije toekomst. Met dit demo-voertuig willen we onze klanten en prospecten kennis laten maken met een elektrische en zero-emissie voertuig. We hopen dat het voertuig eind deze maand of ten laatste begin juni operationeel kan worden ingezet,” zegt Cyriel Vrijders, Commercial Director bij Fraikin Belgium.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo