blank

Texa presenteert zijn Air2San voertuigontsmetter

Het Italiaanse bedrijf Texa, dat in België wordt verdeeld door TAE, heeft een nieuw ontsmettingsapparaat voor voertuigen ontwikkeld. Het systeem werkt met ozon en is bijzonder geschikt voor post-Covid sanitaire omstandigheden.

Volgens de fabrikant is de Air2San het enige systeem dat een goede luchtkwaliteit garandeert voordat het voertuig bijvoorbeeld na een onderhoudsbeurt wordt geretourneerd. Het werkt autonoom, zodat het werkplaatspersoneel geen tijd verliest tijdens het onderhoud. De Air2San werkt niet op een timer, maar met een algoritme dat voortdurend drie parameters bewaakt: het ozonniveau, de temperatuur en de luchtvochtigheid. In een eerste fase wordt de ozonconcentratie verzadigd om schade aan het passagierscompartiment of de elektronica te voorkomen. In een tweede fase wordt de ideale hoeveelheid stikstof behouden om schimmels, virussen, geuren en bacteriën te elimineren, zoals vereist door medische normen. Aan het einde van deze procedure wordt de resterende ozon door middel van een speciale katalysator omgezet in zuurstof, om het voertuig weer veilig te maken voor de gezondheid van de gebruiker. Dit alles kan op afstand worden bediend via een afstandsbediening of via een gratis Android / IOS app.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo