Shell’s toloplossingen bestrijken 27 landen

Shell werkt met verschillende partners samen om toloplossingen aan te bieden aan vervoerders, zodat zij in 27 Europese landen kunnen opereren. Dit aanbod zal steeds relevanter worden naarmate nieuwe landen en steden heffingen opleggen aan vrachtwagens.

Momenteel zijn er ongeveer 100 verschillende tol- en kilometerheffingen in 30 Europese landen. In 27 van deze landen biedt Shell een oplossing voor vervoerders. Dit is de breedste dekking in Europa. Door partnerschappen met drie verschillende leveranciers van interoperabele systemen (EETS) kan Shell ook het aantal in de cabine te installeren OBU’s beperken en de hoeveelheid administratief werk voor bedrijven beperken. Deze EETS-oplossingen bestrijken momenteel Oostenrijk, België, Bulgarije, Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje en de A4-autosnelweg in Polen. Samen met deze partners zal Shell ook haar klanten ondersteunen in de landen die binnenkort een heffing voor vrachtwagens invoeren, namelijk de Scandinavische landen en Slovenië. In Zwitserland, waar de kilometerheffing al bijna 20 jaar bestaat, wordt het systeem binnenkort interoperabel en Shell is daar al op voorbereid.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo