Inther lanceert plug & play conveyorsysteem

Inther Conveyor Equipment heeft een plug & play methode ontwikkeld voor zijn modulaire platform van geïntegreerde conveyor systemen. Daarmee wordt de installatie- en inbedrijfstellingstijd drastisch beperkt, wat zorgt voor lagere kosten en minder verstoring van de keten.

Alle benodigde componenten (zowel mechanisch als elektrisch) worden vooraf in de modules geïnstalleerd. Ook de bekabeling naar sensoren, voedingen en controllers worden van tevoren compleet aangesloten en geleverd met een kant en klaar elektrisch schema. De modules zijn verkrijgbaar in diverse breedtes en uitgerust met motorrollen met instelbare snelheid. Tijdens de installatie moeten enkel nog de supportstands geplaatst worden en de connectoren met elkaar te koppelen.

Lees alles over Inther Group

Inther Group

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo