[ADVERTORIAL] Frans Hendrickx & Zonen kiest al bijna 50 jaar voor DKV

Met de DKV BOX EUROPE biedt DKV haar klanten de mogelijkheid om binnen de EU de vrachtwagentol af te rekenen. Tolbedragen worden automatisch geregistreerd met slechts één apparaat. In de klantaccount hebben bedrijven een overzicht over alle transacties en de betaling gebeurt heel eenvoudig via de DKV-factuur.

Naast de grote buitenlandse groepen zijn er in het Belgisch wegvervoer heel wat familiale bedrijven die regelmatig groeien, dankzij keihard werk en een goed beheer. Frans Hendrickx & Zonen is hier een perfect voorbeeld van. Luc Van Houdt, werkzaam bij Frans Hendrickx & Zonen: “Als je het indrukwekkende parcours van onze oprichter Frans Hendrickx leest, is het duidelijk dat ons bedrijf altijd de ontwikkeling van logistieke prestaties op de voet heeft gevolgd. Ook bij DKV is dat steeds het geval geweest. Net zoals het vertrouwen tussen de klanten en Frans Hendrickx & Zonen het resultaat is van jarenlange samenwerking en perfecte dienstverlening, blijkt dit eveneens voor onze leveranciers. De samenwerking met DKV begon zo’n 50 jaar geleden met de tankkaarten. We hebben er nu reeds meer dan 100 in omloop in België.”

Goeie samenwerking en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Luc Van Houdt: “We rijden vooral in België en naar de buurlanden Frankrijk, Duitsland, Nederland en Luxemburg. Omdat we dermate tevreden zijn van de tankkaarten hebben we ook het vertrouwen gegeven aan DKV voor de DKV BOX EUROPE, waarvan we er nu zo’n 25 hebben. Die box loopt heel goed, is heel gemakkelijk in gebruik en helpt ons bij de dagdagelijkse administratie van onze nationale en internationale ritten. Het is dan ook de bedoeling om dit aantal verder op te drijven.”

Uitgekiende strategie

De strategie van Frans Hendrickx & Zonen bestaat erin een zo efficiënt en rendabel mogelijke combinatie van vervoer- en logistieke oplossingen te bieden. Luc Van Houdt: “Zelfs in COVID-19 tijden zijn we altijd blijven doorwerken. Dat vraagt uiteraard de nodige flexibiliteit en creativiteit, niet alleen van de bedrijfsleiding maar ook van de vele medewerkers. We zijn hen daar heel erg dankbaar voor.”

1 euro voor Kinderkankerfonds

blank

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk voor DKV, daarom doneert DKV nog steeds 1 euro voor elke geleverde box aan het Kinderkankerfonds. Door te kiezen voor de DKV BOX EUROPE kiezen bedrijven niet alleen voor technologische vooruitgang maar ook voor een bijdrage aan het Kinderkankerfonds dat zorgt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezinnen. De klanten van DKV Euro Service betalen niets extra voor de DKV BOX EUROPE en er zijn geen verborgen kosten. De donatie komt rechtstreeks van DKV.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo