LNG-netwerk van DKV bereikt 100 stations

DKV heeft zijn LNG-acceptatienetwerk uitgebreid tot 100 stations. Het netwerk strekt zich nu uit over zes Europese landen waarmee DKV Europa’s grootste acceptatienetwerk van LNG-stations aanbiedt.

“Dankzij de uitbreiding van ons LNG-acceptatienetwerk tot 100 stations kunnen we klanten die werkzaam zijn op het gebied van zwaar en internationaal transport een duurzaam alternatief voor conventionele brandstof bieden. Door ons verzorgingsnetwerk continu uit te breiden en daarbij sterk de focus te leggen op multi-energiestations willen we ons verder ontwikkelen tot toonaangevende provider van duurzame mobiliteitsoplossingen,” aldus Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo