Pharma Distri Center wordt Livlina en opent distributiecentrum in Tessenderlo

Livlina, het vroegere Pharma Distri Center, heeft in Tessenderlo zijn vierde en grootste distributiecentrum in gebruik genomen. Het bedrijf van de Febelco-groep levert medicijnen aan apothekers en ziekenhuizen.

Livlina heeft al distributiecentra in Sint-Niklaas, Bornem en Heusden-Zolder, maar met 35.000 m² is het magazijn in Tessenderlo het grootste. Er is onder andere een koelruimte met 5.000 palletplaatsen. Het bedrijf investeerde 60 miljoen Euro en er is nog plaats voor uitbreiding indien nodig. Livlina staat in voor de opslag, distributie en logistieke diensten voor de farmaceutische sector, met verdeling van medicijnen en voedingssupplementen aan apothekers, ziekenhuizen, groothandels in de Benelux, maar bijvoorbeeld ook dierenartsen in Ierland, Duitsland en Frankrijk.

Op termijn kunnen er een vijftigtal mensen aan het werk bij Livlina in Tessenderlo, bovenop het bestaande personeelsbestand van het bedrijf.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo