Nieuwe ‘Virtual Warehouse’ functie voor Reflex WMS

Logistiek digitale dienstverlener Hardis Group breidt zijn warehouse management systeem Reflex WMS uit met een nieuwe functie waarmee de inhoud van magazijnen grafisch kan worden weergegeven.

‘Virtual Warehouse’ maakt het mogelijk om Reflex WMS sneller in te stellen, aan te leren en de activiteiten in de logistieke centra realtime visueel op te volgen. De grafische weergave zorgt voor een fijnere aansturing van de magazijnen. Virtual Warehouse biedt verschillende weergaven die managers helpen bij de operationele beslissingen en de exploitatie van het magazijn. Deze weergaven worden aangeboden in de vorm van “heatmaps”, realtime mappings die de concentratie aan activiteiten in het magazijn visualiseren, zodat managers knelpunten, pieken en dalen in de activiteiten binnen het magazijn of risico’s voor de activiteitenstroom kunnen identificeren.

Dankzij een ergonomische grafische interface kan de gebruiker een getrouwe weergave maken van het magazijn: gangen, niveaus, locaties, werk-, uitbreidings- en bufferzones … Om tijd te besparen en de nauwkeurigheid te verbeteren, is het ook mogelijk om een lay-out van het magazijn te importeren en vervolgens aan te vullen. Het is de bedoeling dat deze module verder wordt uitgebreid, onder meer door analyse van de geschiedenislog en met simulatiegegevens die als basis dienen om corrigerende maatregelen te nemen (bijvoorbeeld potentiële winst bij de optimalisatie van de afstand in geval van reorganisatie van de locaties, herschikking van de middelen, reorganisatie van een zone …).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo