[VIDEO] Ford ‘Smart Mirror’ achteruitkijkspiegel voor Transit en Transit Custom

Ford biedt vanaf nu een ‘Smart Mirror’ achteruitkijkspiegel aan in zijn Transit en Transit Custom-bestelwagens met achterdeuren zonder ruiten. De ‘Smart Mirror’ is een hogeresolutiescherm dat met behulp van een camera een panoramisch zicht geeft achter de bestelwagen.

De digitale achteruitkijkspiegel toont live beelden van een camera achteraan de bestelwagen en heeft een automatische helderheidscontrole voor een optimale zichtbaarheid zowel overdag als ‘s nachts. Het systeem biedt een gezichtsveld dat tweemaal zo breed is als een klassieke achteruitkijkspiegel. De spiegel kan door elke Ford-concessiehouder besteld en gemonteerd worden. Het systeem is compatibel met de Transit-bestelwagens gebouwd vanaf 2014 en de Transit Custom-modellen gebouwd vanaf 2012.

 

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

TRANSPORT & VAN.TV 49: Waasland Automotive is een alles-in-één aanbieder

Lichte bedrijfsvoertuigen zijn maatwerk. En dat hebben ze bij Waasland Automotive goed begrepen. Waasland Automotive is een alles-in-één aanbieder, met als doel de volledige ontzorging van de klant. En dat uit zich op verschillende vlakken. De vestiging in Sint-Niklaas zal zich in de toekomst 100% specialiseren in de bedrijfsvoertuigen van Ford, maar ook in Beveren […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo