Eerste huurders Ghent Logistic Campus bekend

Heylen Warehouses heeft de namen bekendgemaakt van de eerste drie huurders op zijn Ghent Logistic Campus: Connect+ Group, Eltra en Van Moer Logistics. Zij zullen hun intrek nemen in de 60.000 m² die in de eerste fase gebouwd werd.

Connect+ Group, een omnichannel platform voor de vakman, verhuist haar logistieke activiteiten van Brugge naar Ghent Logistic Campus en neemt er 30.000 m² in gebruik. Voor de uitbating van de nieuwe logistieke locatie zal Connect+ samenwerken met Bleckmann. Eltra, gespecialiseerd in elektrische doe-het-zelf producten die het levert aan meer dan 1.000 DIY-winkels in België, Nederland en Europa, huurt een ruimte van zowat 20.000 m². Ook Van Moer Logistics zocht uitbreiding voor haar groeiverhaal, en zal ook een kleine 20.000 m² in gebruik nemen.

De multimodale Ghent Logistic Campus, gelegen in de Gentse haven North Sea Port, wordt in het totaal 150.000 m² groot, en is het grootste project van Heylen Warehouses in ons land. Het bedrijf biedt zeer flexibele huurcontracten volgens een ‘easy-in & easy-out formule’, waarbij voor huurders alles zal worden voorzien zodat ze enkel nog hun medewerkers en goederen ter plaatse hoeven te brengen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo