Thermo King Advancer: “Tevreden of geld terug”!

Thermo King biedt een “geld-terug-garantie” voor het geval de Advancer koelunit voor opleggers na het eerste jaar niet de geloofde brandstofbesparing oplevert.

Thermo King beweert dat zijn Advancer koelinstallaties tot 30% zuiniger zijn dan het marktgemiddelde. Klanten kunnen deze verbruikscijfers gemakkelijk controleren via het telematicaportaal. “De totale besparingen die met de Advancer worden bereikt, hangen af van de individuele activiteiten van onze klanten. Door belangrijke informatie in te voeren in de TK SmartSaver applicatie, kunnen onze dealers de exacte besparingen berekenen die klanten zullen realiseren door gebruik te maken van de Advancer. Als het brandstofbesparingsbedrag niet binnen de gestelde termijn wordt gehaald, betaalt Thermo King het verschil terug”, aldus Donal Cox, vice president sales en commercial manager bij Thermo King EMEA. De te bereiken doelstelling is gebaseerd op het specifieke bedrijfsprofiel van de klant en houdt rekening met het aantal bedrijfsuren, de gemiddelde omgevingstemperatuur of het type vervoerde producten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo