Chereau heeft nieuwe aandeelhouder

Sinds 2016 is de aandeelhouder van de Franse koelcarrosseriebouwer Chereau The Reefer Group. Deze holding is zelf onlangs van aandeelhouders veranderd en is nu in handen van Franse investeerders.

De belangrijkste aandeelhouder van The Reefer Group (die Chereau en SOR Iberica in zijn portefeuille heeft) was het Spaanse investeringsfonds Miura Partners. Alle aandelen werden gekocht door een pool van Franse investeerders, vergezeld van de directie van Chereau en SOR Iberica. “Deze nieuwe groep aandeelhouders deelt onze langetermijnvisie en onze waarden volledig. Het zal ons in staat stellen een nieuwe groeifase in te zetten, met name door belangrijke investeringen in het kader van de energietransitie te ondersteunen”, verklaart Damien Destremau, voorzitter en CEO van The Reefer Group.
Chereau heeft reeds de aanwerving van een honderdtal werknemers aangekondigd om zijn produktiecapaciteit in Frankrijk te verhogen. Er zij ook aan herinnerd dat de Franse carrosseriebouwer op de Solutrans 2019-beurs een interessant prototype van een gekoelde oplegger met waterstof had voorgesteld. Nieuwe vervoersoplossingen die bijdragen tot de ecologische transitie van het wegvervoer moeten worden aangekondigd tijdens de editie 2021 van de beurs, die gepland is voor november 2021 in Lyon.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo