DKV Mobility biedt gratis toegang tot Trans.eu

Klanten van DKV Mobility hebben nu gratis toegang tot de Trans.eu vrachtbeurs via DKV Live, de digitale assistent van DKV voor wagenparken. Dit is een manier om vrachtbeurs en vlootbeheer nog dichter bij elkaar te brengen.

Terwijl ze in de DKV Live interface blijven, kunnen vervoerders de te vervoeren vracht vinden via het Trans.eu platform, rekening houdend met de positie van de vrachtwagen in real time, aangezien DKV Live een track & trace functie bevat. Trans.eu heeft meer dan 40.000 gebruikers, voornamelijk in Oost-Europa.
In de praktijk worden de gebruikers van het DKV-platform doorverwezen naar de Trans.eu interface, waar zij een algoritme kunnen raadplegen dat een overzicht geeft van de prijzen die een bepaald transport op de vrachtbeurs bereikt. Zij kunnen dan over hun tarief onderhandelen door gebruik te maken van de berichtendienst van het platform die gebruik maakt van een automatische vertaler. Zodra de deal is gesloten, zijn alleen de transactiekosten verschuldigd die gewoonlijk op Trans.eu worden toegepast.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo